Red fly agaric hats

MIKRODAWKOWANIe Amanita Muscaria

Czerwony
muchomor

Zbiór 07.2023 z suszeniem w suszarni w temperaturze 45-50 stopni. Przechowywanie i wysyłanie w paczkach ZIP
Z korzyścią dla!
Sprzedaż muchomora czerwonego na Polsсe z dostawą do dowolnego miasta!!

Jak można używać muchomora czerwonego w mikrodawkowaniu:

Wszystkie informacje, które przedstawiliśmy poniżej, to wybór różnych technik, które znaleźliśmy na rozmowach THOMASA i Baby Maszy. Wszystkie opcje, które przedstawiliśmy Twojej uwadze, można łączyć ze sobą według własnego uznania. W ten sposób masz możliwość wyboru optymalnej dla siebie opcji mikrodozowania.
Całe grzyby czy mielone?

Osobiście nie zauważyłem żadnej zasadniczej różnicy między wykorzystaniem naziemnego a muchomora całego. Ale w zasadzie natknąłem się w sieci na informację, że podobno właściwości grzyba mielonego zanikają znacznie szybciej niż traci swoje właściwości cały grzyb.
Ale osobiście uważam, że jeśli grzyby będą przechowywane w „właściwym miejscu”, gdzie nie ma dostępu do tlenu, gdzie jest sucho i ciemno, nie będzie różnicy między przechowywaniem grzybów całych a zmielonych.

Co jest lepsze - parzenie lub jedzenie suchego czerwonego muchomora?

Podobnie z przechowywaniem, nie ma też zasadniczej różnicy w wykorzystaniu samego najsuchszego grzyba i jego parzeniu. Osobiście ja, podobnie jak wielu innych internautów, którzy używają muchomora, nie zauważyłem tego. Dlatego możesz używać grzyba w sposób dogodny dla Ciebie osobiście.
Tak, niektórzy miłośnicy muchomora twierdzą, że warzenie czerwonego muchomora i używanie tylko wywaru oszczędza żołądek i zmniejsza ładunek, który dostaje się do organizmu.
Zasadniczo organizm tak naprawdę nie potrzebuje dodatkowej chityny, ale nie myślimy o tym, ile chityny dostajemy, jedząc zupy grzybowe lub sos z tych samych grzybów, pieczarek lub borowików, które są wszystkim znane. Ale wtedy jednocześnie spożywamy znacznie większą ilość grzybów.
Zalecane dawkowanie i czas przyjmowania muchomora czerwonego oraz przygotowanych z niego preparatów:

1. Oto moja ulubiona metoda jedzenia grzyba - 1 gram całego lub mielonego muchomora spożywa się rano przed posiłkami i popija szklanką ciepłej wody.
2. Drugi sposób to pobranie 0,5 g grzyba rano i 0,5 g wieczorem, również z ciepłą wodą
3. 1 g muchomora czerwonego (mielonego lub w całości) należy spożywać wieczorami, popijając w ten sam sposób ciepłą wodą. Po takim przyjęciu mogą być dwie możliwości rozwoju wydarzeń. W pierwszym przypadku zaśniesz mocno. W drugim - sen będzie płytki, a sny jasne i kolorowe.
4,5,6 - Te metody zakładają wszystkie te same dawki, które zostały wskazane w paragrafach 1,2,3. Godziny przyjęć również się pokrywają. Różnica w metodach polega wyłącznie na metodach warzenia. W tym przypadku zabieg wykonuje się poprzez zalanie całych lub zmielonych grzybów gorącą (60-70 stopni) wodą. Niektórzy użytkownicy preferują wyższą temperaturę wody. Ale osobiście nie widzę w tym sensu.

Muchomor czerwony można parzyć w zwykłej filiżance lub w termosie. Po tym, jak grzyby opadną na samo dno kubka lub termosu, a sam bulion jest jednorodny i przypomina galaretkę, bulion można uznać za gotowy. Nalewka z muchomora pije się 10-20 minut po napełnieniu muchomora wodą. Ten czas wystarczy, aby woda wchłonęła wszystkie lecznicze właściwości grzyba. Jeśli chodzi o same muchomory, można je również zjeść lub po prostu wyrzucić do kosza na śmieci.

Swoją drogą od czasu do czasu dla odmiany gotuję nawet buliony z czerwonych muchomorów. W nich dodaję do smaku warzywa, przyprawy i sól.

Chcę zwrócić uwagę fanów odważnych eksperymentów na fakt, że jednoczesne spożycie 1,5 grama czerwonego muchomora i więcej może doprowadzić do odmiennego stanu rzeczywistości. To prawda, że ​​sam brałem muchomor w takich dawkach w tych przypadkach, gdy musiałem aktywnie rozwiązywać szczególnie ważne sprawy. Więc nie krępuj się eksperymentować!
KATALOG

Muchomor czerwony: 6 opcji produktu

Muchomor czerwony, plamisty i królewski

Soplówka jeżowata (Lwia grzywa)

Cordyceps militaris

Troychatka

Brzozowy chaga

Hubiak pospolity

Jak pracujemy
Zamówienie
Wysyłka następnego dnia
Odbiór towarów
Wynik przyjmowania
O PROJEKCIE
muchomor guru
Witam, nazywam się Ed!
To jest moja strona internetowa i tutaj sprzedaję muchomory do mikrodozowania. Bardzo się cieszę, że biorę udział w tym procesie, bo wiem na pewno, że korzyści płynące z muchomorów dla ludzi są realne i oczywiste :)
Muchomor czerwony na Ukrainie jest całkowicie legalny i można go bezpiecznie używać bez obaw o naruszenie prawa. Zawsze osobiście ściśle monitoruję jakość grzybów. Przyznam szczerze, że sam nie zbieram muchomorów, jednak osobiście znam wszystkich grzybiarzy, którzy udają się na ciche polowanie na lecznicze muchomory.
Dokładnie kontroluję również wszystkie etapy czyszczenia i suszenia pieczarek. Oczywiście minimalna ilość piasku na czapkach pozostaje nawet po obróbce, ale staramy się, aby ta liczba była minimalna.
Suszone pieczarki pakujemy w woreczki strunowe. Podczas procesu pakowania dbamy o to, aby całe powietrze zostało w jak największym stopniu usunięte. Wcześniej próbowaliśmy używać odkurzacza, ale szczerze mówiąc, wygląd takich grzybów był, cóż, zupełnie nie do zaprezentowania. Dlatego wyłączyliśmy dla siebie taki sposób pakowania.
Z sukcesem zrealizowano już liczne wysyłki za granicę. Z wyjątkiem Mołdawii, pieczarki z powodzeniem dostarczane są do wszystkich krajów.
Myślę, że spodoba Ci się współpraca :) Do zobaczenia wkrótce!
Naklejki na telegram